Prima pagină » Noutati » Oferta: vopsire a părului + tratament intensiv

Oferta: vopsire a părului + tratament intensiv

  • Oferte

Balayage, babylights, ombre, airtouch sau money piece, toate aceste tehnici sunt în tendințele actuale și sunt mult râvnite de doamne și domnișoare. 

Toate tehnicile de vopsire a părului sunt 100% stăpânite și puse la dispoziție de hairstyliștii The Beautiful Club, iar pentru a te convinge, te invităm să parcurgi câteva dintre cele mai recente rezultate obținute în departamentul de hairstyling al salonului. 

Tehnici de vopsire a părului + tratament intensiv de restructurare a firului de păr inclus!

Te ajutăm să decizi ce tip de vopsire a părului ți se potrivește și îți vom expune mai jos informații specifice fiecărei tehnici, precum și estimarea prețului, pentru că ne place să fim transparenți și ne place să avem cliente informate corect și mulțumite, at the end of the day 🙂

Balayage

Tehnica Balayage ne permite obținerea unor tușe verticale, pe lungimea părului, care să rezulte într-un aspect final natural, cu accente de lumină discrete. Această tehnică este potrivită cu precădere pentru părul mediu spre lung, pentru a oferi suficientă suprafață conturului tușelor de culoare. 

Costul unui balayage nu poate fi determinat înainte ca hairstylist-ul să vadă părul clientei, pentru că acesta este direct influențat de: lungimea părului, desimea, culoarea și aspectul părului înainte de procedură (de exemplu, o clientă care are părul vopsit negru anterior, va plăti mai mult, întrucât procesul implică o decolorare completă înainte de vopsire). 

Preț: începând de la 400 RON (tratament intensiv de restructurare a firului de păr inclus)

Sună-ne sau solicită o ofertă de preț personalizată pe Whatsapp. Ne poți transmite o fotografie cu părul tău, iar hairstyliștii The Beautiful Club pot aprecia costul serviciului de vopsire cu tehnică balayage pentru tine!

Babylights

Babylights este o tehnică de vopsire mai nouă decât balayage și diferă prin deschiderea unor șuvițe mai subțiri care încep mai aproape de scalp, decât în cazul tehnicii balayage. Babylights oferă un efect de iluminare a părului fără a modifica rădăcina părului. Tehnica de vopsire babylights este ideală pentru femeile care încep să se confrunte cu apariția firelor de păr albe.

Tehnica babylights de vopsire a părului implică o durată mai mare de timp alocată, prin simplul fapt că șuvițele se vopsesc/decolorează cu un grad de subțiere mult mai mare. De aceea prețul de pornire este de 800 RON. 

Preț: începând de la 800 RON (tratament intensiv de restructurare a firului de păr inclus)

Sună-ne sau solicită o ofertă de preț personalizată pe Whatsapp. Ne poți transmite o fotografie cu părul tău, iar hairstyliștii The Beautiful Club pot aprecia costul serviciului de vopsire cu tehnică babylights pentru tine!

Ambre / Ombre

Ombre reprezintă efectul de vopsire cu umbre și lumini pe lungimea firului de păr. Tehnica ombre de vopsire a părului presupune un rezultat cu o trecere graduală mai accentuată a culorii de la rădăcina firul de păr și până la vârfuri. Redă un efect accentuat de degrade prin vopsirea unor Șuvițe mai groase decât în cazul tehnicii balayage. 

Preț: de la 400 RON (tratament intensiv de restructurare a firului de păr inclus)

Sună-ne sau solicită o ofertă de preț personalizată pe Whatsapp. Ne poți transmite o fotografie cu părul tău, iar hairstyliștii The Beautiful Club pot aprecia costul serviciului de vopsire cu tehnică ombre pentru tine!

AirTouch

Poate cea mai nouă tehnică de vopsire a părului, care presupune vopsirea cu utilizarea unu uscător de păr, AirTouch este deja consacrat, dar greu de realizat. Este o tehnică ce presupune în medie 4-5 ore și puțini sunt hairstyliștii care stăpânesc această tehnică. Este cu precădere recomandat doamnelor și domnișoarelor care caută o metodă de vopsire / colorare a părului blândă și redă un aspect super natural părului, prin accentuarea reflexiilor discrete ale părului. 

Preț: de la 400 RON (tratament intensiv de restructurare a firului de păr inclus)

Sună-ne sau solicită o ofertă de preț personalizată pe Whatsapp. Ne poți transmite o fotografie cu părul tău, iar hairstyliștii The Beautiful Club pot aprecia costul serviciului de vopsire cu tehnică AirTouch pentru tine!