Recomandat pe alistmagazine.ro

"Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și lansările din această perioadă. Iată ce ne-a atras atenția!

În noua campanie din online și TV, ANSWEAR îndeamnă la acțiune – “Lifespiration” începe chiar acum"

The Beautiful Club este recomandat de alistmagazine.ro

Recomandat pe kudika.ro

"La deschiderea oficiala a centrului de infrumusetare au participat atat parteneri ai salonului, cat si bloggeri, jurnalisti si vedete de renume, precum artiste si top-modelele internationale Claudia Neghina si Geani Olaru, dar si Gabriela Dima, castigatoare a concursului MasterChef Romania din 2022."

The Beautiful Club este recomandat de kudika.ro

Recomandat pe garbo.ro

"The Beautiful Club, primul club exclusivist de beauty din Bucuresti, situat in centrul capitalei, pe strada Bocsa, nr 4, langa restaurantul Ciao Niki, a fost inaugurat recent. "

The Beautiful Club este recomandat de garbo.ro

Recomandat pe e-femeia.ro

La deschiderea centrului de infrumusetare au participat atat parteneri ai salonului, cat si bloggeri, jurnalisti si vedete de renume, precum artistele Theo Rose, Roxana Nemes, Elena Ionescu, prezentatoarele TV Majda Aboulumosha si Ameri Nasrin, top-modelele internationale Claudia Neghina si Geani Olaru, dar si Gabriela Dima.

The Beautiful Club este recomandat de e-femeia.ro

Recomandat pe prwave.ro

"Brandul The Beautiful Club se adreseaza persoanelor care vor sa combine networking-ul de calitate cu apartenenta la un salon exclusivist de infrumusetare, spatios si modern, care le ofera atat discretia de care au nevoie, cat si posibilitatea de a lucra remote, in timp ce specialistii in domeniu se ocupa de imaginea lor, prin servicii complete de infrumusetare"

The Beautiful Club este recomandat de prwave.ro

Recomandat pe andreearaicu.ro

"The Beautiful Club a celebrat frumusetea alaturi de clienti, jurnalisti si vedete, intr-o zi superba de martie

In ultima zi din martie a fost inaugurat The Beautiful Club, primul club exclusivist de beauty din Bucuresti. Centrul de beauty este situat in centrul capitalei, pe strada Bocsa, nr 4.

The Beautiful Club este recomandat andreearaicu.ro