Echipa the beautiful club

Echipa The Beautiful Club

Gabriela - Estetician

Numele meu este Gabriela si sunt estetician in cadrul salonului The Beautiful Club.

De cand am constientizat ca primul lucru pe care il observ la o persoana nou intalnita sunt sprancenele, am zis ca trebuie sa fac ceva in privinta aceasta, asa ca in anul 2013 m-am inscris la cursurile de cosmetica Beauty One din Bucuresti.

Acolo am realizat ca, cosmetica nu se bazeaza doar pe sprancene sau epilat, ci este o ramura a medicinei dermatologice si m-am indragostit de aceasta meserie. Am participat la multe seminarii si cursuri si am descoperit ca, desi îmbatranim si nu avem cum sa oprim asta, trebuie sa imbatranim frumos.


Imi place ca fiecare persoana care ajunge in camera de cosmetica sa fie tratata cu respect si profesionalism, iar sentimentul pe care il am cand vad oamenii fericiti si multumiți nu poate fi egalat, pentru ca DA, din punctul meu de vedere, noi, cei din industria beauty putem aduce zambete pe chipurile clientilor, chiar si cu cele mai mici servicii oferite.

Eduard - Hair Stylist

Salut! Numele meu este Eduard (Edy), iar pasiunea mea pentru acest domeniu de hair-stylist a inceput inca din copilarie, de la o varsta frageda, motiv pentru care in anul 2014 m-am inscris la cursuri de calificare coafor – stylist, ca mai tarziu, in anul 2021 sa termin cu diploma de stilist si trainer junior international.

Cea mai mare satisfactie este atunci cand reusesc sa obtin un stil unic si original, potrivit fiecarei tipologii de persoana.

Un alt motiv pentru care ma bucur ca pot practica aceasta meserie este oferirea de consiliere si educatie de ingrijire si intretinere corecta a parului.

Pentru schimbari de look deosebite va astept cu mare drag in salonul The Beautiful Club.

Ionela - Maseur

Salutare! Sunt Ionela sau mai bine spus ursuletul… asa ma alinta fetele si baietii mei (clienti, pacienti).

Dintotdeauna mi-a placut sa ajut si daca pot, sa fac un bine.

Am asistat din intamplare la o sedinta de reflexoterapie ce mi s-a parut foarte interesanta si captivanta.

La inceput am urmat cursurile de reflexoterapie, dar am descoperit si cursurile de masaj unde a fost dragoste la prima vedere.

Cu toate ca specializarea mea dupa terminarea liceului este cu totul alta si este tot o dragoste de animale si de a face bine, sincer nu ma vad facand altceva inafara de a face oamenii sa se simta bine si relaxati.

Cea mai mare satisfactie si implinire vine atunci cand pacientii mei pleaca de la mine cu zambetul pe buze, relaxati si imi spun ca am maini de aur.

In timp mi-am creat propriul stil in care sa impac toate nevoile pacientului.

De scris se pot scrie multe, dar de simtit… doar la fata locului, asa ca va rog sa imi acordati sansa de a ma exprima cum stiu eu mai bine.

Va astept cu drag la un masaj in cadrul salonului The Beautiful Club, ursuletul cu maini de aur!